Нашу школу 16. децембра 2019. посетила је група ученика са пегагогом школе и двема наставницама српског језика у ОШ „Десанка Максимовић“ из Горњег Милановца. Циљ ове посете јесте размена искуства ученика са ученицима из других школа, али и јачање њихових компетенција у савременом друштву. Пријем ђака и наставника организовала је наставница физике Наташа Станић са ученицима наше школе, представницима Ученичког парламента (Катарина Стекић, Анастасија Симић, Нађа Полторацки, Лана Ивовић, Дина Поповић и Лана Станић).

Ђаци и наставници из ОШ „Десанка Максимовић“ примљени су у свечану салу, где су ученици презентовали своје активности у школи – еколошке радионице, приредбе, хуманитарне акције… У знак пажње добили су поклоне који су израђени у оквиру школског пројекта Предузетништво.

Након ручка уследила је посета Радио-Београда и Планетаријума са наставницом физике Наташом Станић. Овај едукативни излет за ученике из горњомилановачке школе завршен је традиционалном манифестацијом, посетом Базара пазара, где су ученици имали прилике да се друже, размењују искуства, али и понесу понеку драгу успомену.

Ана Стојановић

btrhdr
Author

Zola