Кућни ред у ОШ „Свети Сава“

Кућни ред – Ученици

Кућни ред – Родитељи

У школи је строго забрањено:
– ношење оружја и других опасних предмета и средстава, којима се може угрозити безбедност и здравље других ученика, запослених у школи, родитеља и других лица или се може нанети материјална штета,
– употреба дувана, алкохола, наркотичких и других средстава, као и подстрекивања других лица на конзумирање истих,
– изазивање и/или учествовање у тучи,
– снимање и објављивање снимака.

 

 

Драги ђаци и родитељи,

На овој страни објављујемо текстове који ће помоћи  деци и родитељима да лакше реше свакодневне ситуације у вези са учењем, мотивацијом, понашањем и сл.

 

Кораци у сарадњи родитеља и школе  

Савети за родитеље

Савети за родитеље
Развој детета
Искреност
Радне навике
Успех и неуспех, награда и казна

 

Чувам те

У оквиру превентивних активности Програма заштите ученика од насиља,чланови Тима за заштиту од насиља организовали су презентацију платформе „Чувам те“ за наставнике, ученике и родитеље. Ивана Ћирковић, родитељ и члан тима, припремила је презентацију платформе коју је приказала на састанку Савета родитеља одржаном 30. новембра 2021. године.
Платформа „Чувам те“ успостављена је у марту 2021. године као национална платформа за сва питања заштите и превенције различитих врста насиља  која укључују децу.

Татјана Перишић

Доксинг

Као резултат сарадње са родитељима на нивоу Тима за заштиту ученика од насиља, Ивана Ћирковић, родитељ и члан Тима, написала је текст на тему заштите ученика од дигиталног насиља под називом Шта је доксинг и како се заштитити?

                                                                    Татјана Перишић, педагог

 

За ђаке и родитеље