Bazar pazar 2018

 

Мanifestacija Bazar pazarodržana je 12. decembra 2018. godine, od 16 do 18 časova.U holu škole u prizemlju, na prvom i drugom spratu, bili su postavljeni improvizovani štandovi na kojima su učenici zajedno sa nastavnicima izlagali brojne artikle.Posetioci i kupci bili su članoviporodicaučenikai prijatelji.

Osim đaka naše škole, učestvovali su kao izlagači i predškolci iz vrtića: „Sveti Sava”, „Beli zeka”, „Lepa Vitas” i „Biser”.

Cilj ove manifestacije je podsticanje dece na stvaralaštvo i izradu raznovrsnih predmeta, njihovu prezentaciju i prodaju. Asortiman robe bio je raznovrstan i u duhu predstojećih praznika. Na štandovima, u ponudi su bili: čestitke, ukrasi za jelku, novogodišnji aranžmani za stolove, snežne kugle, venčići, sveće, magneti, kutije za nakit, teglice ukrašene dekupaž tehnikom, narukvice, sapuni...

Posebnu pažnju gostiju je privukla jelka postavljena u holu škole koju su napravili učenici šestog razreda i nastavnica tehnike i tehnologije Nataša Tomić.

Zarađeni novac svako odeljenje će iskoristiti na svoj način: za opremanje učionice, ili za odlazak u pozorište i bioskop.

Bazar pazar su obeležila nasmejana i zadovoljna lica đaka i nastavnika što je i najbolja potvrda uspešnosti ovogodišnje akcije.