У четвртак 19.9.2019. године учитељица Ивана Милошевић и ученици II4 посетили су Музеј науке и технике. Том приликом реализован је обилазак поставке Музеја кроз истраживачко-такмичарску игру „Пронађи загонетни предмет“ која је ученицима била веома занимљива, као и кроз игре „Асоцијације“ и „Склопи реченицу“ које се одржавају у простору Галерије играчака. На крају су се ученици забавили кроз интерактивни део поставке Галерије играчака и Научне играонице.

Током ових радионица деца стичу основна техничко-технолошка знања, умећа и вештине, оспособљавају се за њихову примену у будућем учењу, свакодневном животу и раду и развијају способност практичне реализације сопствене идеје.

Ивана Милошевић

Били смо у Музеју науке и технике да прославимо Тарин осми рођендан. На улазу су нас дочекале две тете и одвеле нас до једне просторије. Имали смо задатак да пронађемо сакривене беџеве у боји нашег тима. Група у којој сам била освојила је друго место. После тога смо отишли у просторију са играчкама – тамо смо јели и решавали асоцијације. Били смо и у просторији коју зову крива соба. Затим је дошла на ред торта, Тара је дувала свећице, а ми смо певали рођенданску песмицу и честитали јој рођендан.

Кад се то завршило, кренули смо кући. Било је лепо и занимљиво, сви смо били срећни.

Уна Марковић

 

Author

Zola